Garantia calitatii

Garantii EVENTURIA:

De ce EVENTURIA, TOUROPERATORUL pachetelor turistice de evenimente sportive, concerte, festivaluri din Romania, cu rata de satisfactie a turistilor de 99 % ?!?
Pentru ca:
1. Noi am introdus pe piata din Romania, la scara larga, aceste pachete turistice in anul 2009!!!
2. Noi avem furnizori directi, siguri si verificati! Turistii nostri NU AU PROBLEME CU BILETELE!!!
3. Asiguram, la majoritatea evenimentelor, *cu mici exceptii (evenimente de mare anvergura, cu liste de asteptare), locuri ALATURATE (2/2)!
4. AI INTOTDEAUNA CONTROLUL asupra a ceea ce ai comandat la EVENTURIA! Noi te informam si ne consultam impre
una cu tine, inainte de a-ti rezerva ferm pachetul! Suntem flexibili, acceptam sugestii si cooperam, pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1!
5. Ai asistenta 24 h/24 - iti stam la dispozitie pe telefonul dedicat: 0755 013 983
6. Cand un eveniment este anulat, esti sigur ca iti vei primi banii pe biletul de intrare! La fel, daca o categorie comandata initial nu se confirma, din varii motive, iti primesti banii inapoi pe diferenta achitata in plus! Cand avem upgrade-uri "din oficiu", turistii nostri AU BENEFICIAT DE ELE CA BONUS EVENTURIA - nimeni nu le-a cerut bani in plus!
7. Noi suntem persoane publice, identificabile - nu ne ascundem in spatele unor website-uri fara posibilitate de contactare! Avem conturi de Facebook (Carmen Nicolescu - manager, pagina EVENTURIA.RO / https://www.facebook.com/Eventuria/?fref=ts) publice, website si numere de telefon la care RASPUNDEM 24 h/24, 7 zile/7, 365 zile/an! Avem 2 sedii (Bucuresti si Pitesti + 1 sediu backoffice la Pitesti, unde agentii nostri lucreaza non-stop pentru a va pune la dispozitie pachetele turistice potrivite si adaptate dorintelor voastre) - puteti veni oricand sa ne cunoasteti!

Asa ca, la noi, TRANSPARENTA si SERIOZITATEA nu sunt doar cuvinte goale si tehnici de marketing :)! Va asteptam sa ne vizitati website-ul dedicat acestui produs turistic, EVENTURIA, acum cu posibilitatea efectuarii de cont dedicat, pentru a beneficia de bonusuri si upgrade-uri, pentru a va controla tot timpul statusul comenzii efectuate si pentru a avea propriul istoric al colaborarii cu noi + multe alte avantaje si beneficii viitoare ...: http://www.eventuria.ro/ #eventuria 

BENEFICIILE PACHETELOR TURISTICE DE EVENIMENTE ACTIV EVENTURIA:

 
 • Din 2003 experienta vasta in turism si reputatie de profesionisti!

 • Primul furnizor din Romania al acestor pachete turistice de evenimente, prin produsul EVENTURIA, lansat de ACTIV TOURS & TRAVELS pe piata romaneasca, inca din 2009, si consolidat / imbunatatit continuu pana astazi!

 • Peste 2500 evenimente disponibile in site-ul www.eventuria.ro, din anul 2009 si pana astazi!

 • Peste 267 de agentii de turism partenere si peste 100000 de turisti multumiti.

 • Pagina de testimoniale, inclusiv printscreen-uri si foto/video de la turistii nostri, cu note de 4,9 / 5

 • Peste 3500 de destinatii in care trimitem turistii si peste 400 de parteneri externi, verificati, seriosi, loiali.

 • La ACTIV EVENTURIA vi se confirma disponibilitatea inca o data, dupa achitarea avansului.

 • Fara taxe ascunse! Fara costuri suplimentare! Pretul afisat este pretul platit!

 • Puteti rezerva si bilete de avion prin intermediul nostru, cazare la alte hoteluri, City Pass, rent-a-car, transferuri aeroport - hotel - aeroport, alte servicii decat cele mentionate in oferta (intrari la anumite obiective turistice, mese festive, organizarea unor evenimente incentive speciale), prin telefon: 021 3355 455 / 0755 013983 sau online, economisind timp si efort.

 • Imbunatatim si dezvoltam in permanenta serviciile ACTIV EVENTURIA, prin noi oferte atractive si sigure.

 • Turistul     are garantia 100% a returnarii contravalorii biletelor de eveniment, in cazuri de anulare a evenimentului.

 • Buni parteneri, loiali, seriosi, de incredere: Noi stim ca succesul este mai placut impreuna!

 • Furnizori seriosi de servicii profesioniste: Noi stim ca vacanta Dvs. este importanta pentru ca, la noi, turistul este prioritatea nr. 1!

 • Bonusuri si surprize in functie de calitatea cooperarii si avantaje pe termen lung.

 • Organizatori  de calatorii “tailor-made”/personalizate complete, bugetate si adaptate nevoilor clientilor nostri

 • Facilitam obtinerea de vize pe orice destinatie unde sunt cerute si putem pune la dispozitie ghid specializat sau insotitor de grup care are responsabilitatea sigurantei turistilor si a bunei desfasurari a calatoriei.

 • Servicii complete, tarife reale, competitive, siguranta, facilitati de plata in rate fara dobanda, asistenta 24h/24.

 

Intrebari si raspunsuri

Continua