Conditii Eventuria

TERMENI SI CONDITII ACTIV EVENTURIA pentru produsul turistic EVENTURIA

TERMENI SI CONDITII speciale pentru produsul turistic EVENTURIA, pe care calatorul le ia la cunostinta si cu care este pe deplin de acord, odata cu semnarea contractului de comercializare servicii de calatorie propriu agentiei ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS, licenta nr. 700/22.01.2019.

Definitie: pachetele turistice de evenimente EVENTURIA sunt acele pachete de servicii de calatorie care contin cazare si bilet de intrare la eveniment, pachete turistice preplatite, garantate de agentia de turism organizatoare ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS, licenta nr. 700/22.01.2019.

NOTA: Pachetele turistice de evenimente sunt pachete turistice preplatite care implica penalizari de pana la 100% inca de la momentul rezervarii, deoarece contin biletele de intrare la eveniment care sunt nerambursabile / nemodificabile / netransmisibile de cele mai multe ori, uneori chiar nominale! La unele evenimente, biletele pot fi transmisibile, de aceea, va fi posibila si cesionarea pachetului turistic, doar in conditiile contractuale cf. cap. 5, alin. 5.1. cf. https://eventuria.ro/contract-turist-activ-eventuria
Organizarea unui eveniment este pretentioasa si unica, fiecare furnizor avand reguli proprii de organizare, asezare in sala, impartire pe categorii, conditii de securitate, tip de bilete si modalitatile de livrare a lor (de ex. - enumerarea este aleatorie, exemplificatoare si nu exhaustiva: bilete electronice/pe e-mail, bilete cartonate securizate care se livreaza prin curier/imputernicit la hotel sau in Romania, carduri de membru, bilete cu ridicare de la box-office-ul evenimentului sau de la alte locatii acreditate la destinatie etc.). Prin aceasta enumerare dorim sa evidentiem faptul ca NU PUTEM AVEA NISTE REGULI GENERALE, CARE SA FIE VALABILE PENTRU ORICE FEL DE EVENIMENT! De aceea, aceste pachete vor necesita o reconfirmare OFFLINE de catre Consultantii nostri de travel specializati, iar Calatorilor li se va preciza, de fiecare data, specificul si modalitatile de livrare a documentelor. Tot ceea ce putem garanta, avand o experienta in domeniu inca din anul 2003, este ca ACTIV EVENTURIA GARANTEAZA 100% PACHETUL TURISTIC SI EXECUTAREA ACESTUIA! La noi, banii Dvs. sunt in siguranta, pentru ca noi avem furnizori siguri si verificati, parteneri stabili si loiali!

Citam termenii si conditiile pachetelor turistice de evenimente marca inregistrata EVENTURIA
din Contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie :
https://eventuria.ro/contract-turist-activ-eventuria

4.15. Termenii si conditiile speciale pentru produsul turistic EVENTURIA, pe care turistul le ia la cunostinta si cu care este pe deplin de acord, odata cu semnarea prezentului contract. Pachetele  turistice de evenimente EVENTURIA sunt acele pachete turistice preplatite care contin cazare + bilet de intrare la eveniment: 
a. Serviciile de calatorie care contin bilete de intrare la evenimente sunt nerambursabile/nemodificabile, odata confirmate ferm, avand penalizari de 100%, care pot reprezenta integral sumele contractate. La unele evenimente, biletele pot fi transmisibile, de aceea, va fi posibila si cesionarea pachetului turistic, in conditiile contractuale cf. cap. 5, alin. 5.1.
b. Pretul acestor pachete turistice de servicii poate fi diferit de optiunile existente in piata pe segmente separate (cazare separat/hotel diferit) si bilet separat, existente pe diferite website-uri de profil. Pretul acestor pachete contine toate taxele si comisioanele companiilor intermediare, TVA si/sau alte costuri (de livrare etc.). Pretul si disponibilitatea acestor pachete sunt dinamice si pot fi diferite de la un moment la altul, data fiind complexitatea evenimentelor sportive sau artistice, iar rezervarea lor, chiar si dupa plata avansului, necesita, dupa rezervarea online, (re)confirmarea offline a unui agent specializat.
c. In cazul in care oferta initiala nu s-a confirmat dupa plata avansului sau suma integrala, Agentia nu obliga Calatorul sa cumpere ceva ce nu s-a confirmat. Daca noua disponibilitate si pret nu i se par acceptabile, Agentia ii va restitui integral sumele achitate la cererea expresa a Calatorului.
d. Orice rezervare va fi reconfirmata cu Calatorul, doar daca e cazul, daca au survenit schimbari fata de oferta initiala, iar odata rezervarea devenita ferma antreneaza penalizari de 100% din valoarea serviciilor contractate, chiar daca s-a achitat doar avans de 50% (numai dupa ce s-a incheiat si semnat contractul de servicii, a fost incasat avansul si serviciile au fost confirmate ferm).
e. Datorita conditiilor stricte de rezervare si comercializare (penalizari) a acestor servicii turistice, Agentia recomanda Calatorului, fara a-i putea impune, incheierea *Asigurarii Turist Plus Premium la GENERALI SA (https://www.generali.ro/calatorii/produse/ ), pentru evitarea riscului unor pierderi materiale cauzate de aparitia unor probleme de natura personala (printre care: imbolnavire, deces rude >gr. II, concediere, divort). Asigurarea are conditiile proprii si Turistul este dator sa se informeze personal asupra produsului si a evenimentelor asigurate.

CONDITII si INFORMARI SOCIETATI DE ASIGURARE PRODUSE TRAVEL:
a. GENERALI SA - Prezentare intermediar de asigurari auxiliare draft & PID produs Travel
b. GENERALI SA - INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1 pagina 25 mai
c. GENERALI SA - Anexa 1 - Conditii de asigurare Travel Mod Aprilie 2018
d. MONDIAL ASSISTANCE_Info_preliminar_IPID_Polita TRAVEL
e. MONDIAL ASSISTANCE_Conditii Pachet_protectie_Travel_1804
f. Avantajul pachetului de servicii de calatorie EVENTURIA: Calatorul va primi confirmarea serviciilor dupa plata avansului si incheierea contractului de servicii. Datorita complexitatii unor evenimente, ceea ce este disponibil in momentul interogarii si ofertarii poate disparea pana in momentul achizitionarii. Fara incheierea contractului de servicii de calatorie, emiterea facturii fiscale si plata/incasarea unui avans minim de 50% din valoarea pachetului, nu pot fi garantate serviciile ofertate initial de catre Agentie, deoarece platile in avans si penalizarile sunt de pana la 100% din valoarea contractata, odata confirmate aceste servicii de catre furnizori.
g. Calatorul este informat ca trebuie sa fie ferm decis cand achizitioneaza aceste pachete de servicii de calatorie EVENTURIA, cu conditii restrictive diferite de restul pachetelor turistice, pentru a se putea bucura de toate avantajele unor pachete sigure si preplatite. Agentia va face diligente in alegerea celei mai potrivite variante pentru calator, insa cererea este foarte mare si optiunile extrem de limitate, de aceea o decizie rapida, in timp util, este binevenita.
h. Disponibilitatea si preturile comunicate de catre agentie pentru aceste pachete de servicii EVENTURIA sunt valabile doar in momentul comunicarii. In cazul in care turistul a amanat mai mult timp pentru a lua o decizie, este indicat sa ceara o noua oferta si i se vor reconfirma disponibilitatea si noul pret.
i. Dupa confirmarea ferma a pachetului de servicii EVENTURIA, in cazul in care plata nu este facuta in timpul stabilit, intra in vigoare penalizari de pana la 0.3%/zi pentru intarzierea platii.
j. In cazul in care intervine un eveniment extern de forta majora (imbolnavirea artistilor, anularea evenimentului, conditii meteo nefavorabile) si evenimentul se anuleaza, Turistul are dreptul sa fie despagubit cu contravaloarea serviciilor neconsumate, respectiv biletul de intrare la eveniment la pretul inscris pe acesta. Restul pachetului turistic ramane valabil, iar decizia unilaterala a Calatorului de anulare a serviciilor va intra sub incidenta cap. 6. Renuntari, penalizari, despagubiri, alin. 6.1. > 6.11., cf. contract.
k. Tipul biletelor: Biletele de intrare la eveniment pot fi cartonate sau electronice. Tipul acestora depinde de fiecare organizator de eveniment, nu exista reguli general-valabile si nici asemanari sau coincidente. Biletele electronice se vor livra pe e-mail. Pentru bilete cartonate/printate si livrate in Romania se va percepe o taxa de curierat extra de aprox. 50 euro / livrare (pretul poate varia in functie de destinatie si de cele mai multe ori este inclus in pretul comunicat/ofertat initial al pachetului de servicii turistice). Pentru a evita costurile suplimentare, recomandam alegerea optiunii de ridicare a biletelor de la box - office-ul evenimentului, insa doar la acele evenimente unde este posibil si acest lucru va fi comunicat punctual turistului.
In cazul meciurilor unde turistii primesc niste carduri/abonamente la receptia hotelului/pick-up point, acestia trebuie sa returneze cardul primit exact la punctul de unde a fost ridicat (receptie hotel/pick-up point), altfel vor fi penalizati cu sume intre 250 euro si 600 euro (sumele se pot schimba)/card nepredat si aceste sume vor fi facturate si imputate Calatorului, post-eveniment.
l. Livrarea biletelor: Biletele de intrare la evenimente se pot livra oricand, chiar si in ziua evenimentului, la receptia hotelului sau la pick-up point. In functie de complexitatea evenimentelor, organizatorul de evenimente poate decide, din punct de vedere al securitatii si/sau al unor politici proprii de comercializare, sa restrictioneze livrarea biletelor in Romania sau modul de intrare in posesia biletelor de acces la eveniment! Turistul va fi informat punctual de catre agent, in momentul cand acesta are date concrete de la furnizorii nostri de servicii! Biletele odata comandate si confirmate de catre EVENTURIA sunt garantate 100% de catre noi, de aceea Calatorul trebuie sa astepte pentru a fi anuntat cand si cum va intra in posesia biletelor (fizic / prin posta / curier, pe e-mail / e-ticket, de la box office-ul evenimentului / cu imputernicire de la noi / la receptia hotelurilor sau din anumite puncte de colectare/livrare, ale caror adrese si indicatii exacte le va primi in timp util pentru a participa la eveniment).
m. Data livrarii documentelor de calatorie: achitarea ultimei transe de plata din contract nu are nicio legatura cu data sau posibilitatea livrarii documentelor de calatorie si a biletelor catre Calator! In functie de politicile proprii ale organizatorului de eveniment, Agentia il va informa punctual pe Calator cu privire la DATA si MODALITATEA DE INTRARE in posesie a documentelor finale de calatorie si acces la eveniment, cel mai tarziu chiar in data/ziua desfasurarii evenimentului, pana la cu 2(doua) ore inainte de inceperea spectacolului/meciului!
n. Biletele de intrare la eveniment, odata comandate si procurate de catre furnizorii nostri, nu mai pot fi returnate, rambursate, anulate! Cele care sunt si nominale, nu permit nici modificari de nume, fiecare eveniment avand conditii proprii de comercializare. In toate cazurile, penalizarile sunt de 100% din valoarea biletelor achizitionate. In cazul in care insa, categoria de bilet comandata initial nu corespunde categoriei primite uneori si datorita complexitatii unor evenimente, din diferite motive, inclusiv dar fara a se limita la acestea: ratiuni de securitate, epuizare de stoc, liste de asteptare, schimbari de repartizare a sectoarelor in sali etc., Calatorului i se va rambursa diferenta de categorie de pret, doar daca aceasta este inferioara si va primi un upgrade de categorie automat gratuit, in cazul in care aceasta este superioara. In niciun caz nu va putea refuza biletele odata comandate, platite si primite/livrate, penalizarea fiind de 100% din valoarea pachetului de servicii contractate.”


NOTA BENE: Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor/preturilor se poate modifica de la un moment la altul si agentia isi rezerva dreptul de a nu actualiza tot timpul website-ul. De aceea ofertele publicate sunt valabile in limita locurilor disponibile, se supun regulilor speciale de rezervare si confirmare (valabilitatea ofertei maxim 24h, avans 50% + semnarea contractului de servicii, rest de plata 50% >30 de zile inainte de data calatoriei) si trebuie re-verificate cu consultantii nostri de travel specializati, varianta lor fiind cea valida in final.

GROUP G4 PROMOTION SRL | J03/406/2003 | CUI: RO15308727 | Licenta/Anexe turism nr.: 700/22.01.2019 ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS | Polita Asigurare emisa de OMNIASIG SA nr. I50957 /28.11.2018 valabila in perioada: 10.12.2018 - 09.12.2019 | Titular Brevet turism: conf. univ. dr. Carmen Nicolescu nr. 10384/29.09.2005 | A.N.S.P.D.C.P. - Operator de date cu caracter personal nr. 16760 | Marca inregistrata OSIM ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS nr. 138708/23.04.2015

ALTE NOTE DE AVUT IN VEDERE pentru PACHETELE TURISTICE EVENTURIA:

NOTA 1: Calatorul a luat la cunostinta ca, in cazul anularii Concertului/Evenimentului sportiv/muzical din motive independente care tin de organizarea calatoriei, enumerarea fiind exemplificatoare si nu exhaustiva, cum ar fi: imbolnavirea artistilor, suspendarea zborurilor din cauze ce tin de siguranta pasagerilor, calamitati naturale, orice alte motive care nu intra in atributiunile agentiei de turism, care furnizeaza serviciile preplatite constand in cazarea + biletul de intrare la eveniment. ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS este un INTERMEDIAR intre organizatorul de EVENIMENT propriu-zis si consumatorul de servicii final, Calatorul, si NU ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS.
Prin urmare, Calatorului i se vor restitui banii pe serviciile neconsumate, respectiv BILETUL DE INTRARE la EVENIMENT, in conditiile organizatorului (acesta va anunta agentia cu privire la modalitatea de despagubire si data/procedura, iar agentia va informa Calatorul). In niciun caz Calatorul nu poate sa-si anuleze pachetul de servicii si sa pretinda alte despagubiri, in aceasta situatie aplicandu-se conditiile de contractare, plata si penalizare ale unui pachet de servicii de calatorie citybreak, conform Contractului de comercializare a pachetului de servicii de calatorie incheiat intre parti!
 
NOTA 2: In cazul anularii EVENIMENTULUI cf. NOTA 1, Calatorul este de acord, de principiu, sa-si consume serviciile contractate ca pachet de Citybreak, acesta supunandu-se conditiilor generale de contractare si penalizare ale unui pachet de servicii de calatorie garantat si preplatit! In cazul in care, totusi, doreste sa-si anuleze tot pachetul, va suporta penalizarile.
 
NOTA 3: In cazul in care vor interveni anulari, decomandari sau reprogramari ale curselor aeriene, ale organizatorilor de evenimente (sunt meciuri care isi schimba data fara sa justifice, artisti care anuleaza reprezentatii etc.), aspecte care nu tin de competenta Agentiei si nu sunt produse in niciun caz din vina ei, Calatorul intelege sa-si consume partial serviciile contractate. Acestea pot fi, dar nu se limiteaza doar la situatiile enumerate: imbolnaviri ale artistilor, accidente ale jucatorilor, calamitati naturale, anulare a zborurilor datorate unor conditii climatice care ar pune in pericol integritatea si sanatatea pasagerilor, greve sau conflicte de munca, tulburari sociale, razboaie etc., orice eveniment care nu tine de vointa sau bunacredinta Agentiei. Aceste evenimente nu pot fi imputate Agentiei, ele fiind cazuri de forta majora, independente de puterea de actiune a acesteia sau de vointa Calatorului. In aceste cazuri, Calatorul a luat la cunostinta de conditiile enumerate in NOTA 1 si NOTA 2 si va primi ramburs contravaloarea serviciilor neefectuate partial, in conditiile Prestatorului final!
 
NOTA 4: Mentionam ca, datorita dificultatii obtinerii biletelor la evenimente, mai ales cele sportive, Calatorul nu are dreptul sa refuze un bilet odata comandat si confirmat/procurat de catre agentie, chiar daca, pentru categoria comandata initial nu au mai fost disponibile bilete. In schimb, Calatorului i se va rambursa diferenta dintre valoarea achitata, corespunzatoate categoriei de bilet comandate initial, si valoarea categoriei de bilet livrate, conform preturilor comunicate de catre agentie in oferta prealabila.
In cazul in care Calatorului i se face un upgrade la categoria de bilet comandata/primeste bilete de o categorie superioara, acesta il va primi cu titlu GRATUIT de la Agentie.
De asemenea, preturile pentru fiecare categorie pot fi si sunt diferite de preturile inscrise pe biletele furnizate, diferenta reprezentand valoarea la care aceste bilete pot fi procurate de la diferiti furnizori/terti, incluzand atat adaosul comercial al acestora, comisionul agentiei și TVA. Pretul pentru diferitele categorii ii va fi comunicat Calatorului, de fiecare data, in scris, si va corespunde punctual unei anumite oferte, cu caracter limitat si cu termene clare de plata pentru el, pentru a putea fi respectata oferta de catre agentie, in limita disponibilitatilor furnizorului.


VA MULTUMIM PENTRU CA NE-ATI ACORDAT INCREDEREA DVS. SI NE-ATI ALES SERVICIILE!
DIN 2003, NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA!
#CuEventuriaEstiMaiAproapeDeIdoliiTai

 

Intrebari si raspunsuri

Continua