Conditii Eventuria

TERMENI SI CONDITII ACTIV EVENTURIA pentru produsul turistic EVENTURIA

4.14. TERMENI SI CONDITII speciale pentru produsul turistic EVENTURIA, pe care turistul le ia la cunostinta si cu care este pe deplin de acord, odata cu semnarea prezentului contract (Definitie: pachetele  turistice de evenimente EVENTURIA sunt acele pachete turistice care contin cazare + bilet de intrare la eveniment si apartin agentiei de turism touroperatoare ACTIV TOURS & TRAVELS): 
a. Pachetele turistice de evenimente sunt niste pachete turistice pretentioase, deoarece contin biletele de intrare la eveniment care sunt nerambursabile/nemodificabile (ca si un bilet de avion), avand penalizari de 100%! La unele evenimente, biletele pot fi transmisibile, de aceea, va fi posibila si cesionarea pachetului turistic, doar in conditiile contractuale cf. cap. V, alin. 5.1.
b. Pretul acestor pachete poate fi diferit de optiunile existente in piata/segmente separate (cazare separat/hotel diferit) si bilet separat, existente pe diferite website-uri de profil! Pretul acestor pachete contine toate taxele si comisioanele companiilor intermediare, TVA si/sau alte costuri (de livrare etc.). Pretul si disponibilitatea acestor pachete pot fi diferite de la un moment la altul, data fiind complexitatea evenimentelor sportive sau artistice, iar rezervarea lor, chiar si dupa plata avansului, necesita, dupa rezervarea online, confirmarea offline a unui agent specializat!
c. In niciun caz turistul nu va fi obligat sa cumpere ceva ce nu s-a confirmat, chiar daca s-a facut plata integral. Astfel, lui i se pot restitui integral sumele achitate, in cazul in care nu este de acord cu noua disponibilitate si pret.
d. Orice rezervare va fi reconfirmata cu turistul, doar daca e cazul, iar odata devenita ferma (numai dupa ce s-a incheiat si semnat contractul de servicii si a fost incasat avansul), rezervarea antreneaza penalizari de 100% din valoarea pachetului turistic, chiar daca s-a achitat doar avans de 50% la inscriere.
e. Recomandam Turistului, fara a-i putea impune, incheierea *Asigurarii Turist Plus Premium la GENERALI SA (https://www.generali.ro/calatorii/produse/), pentru evitarea riscului unor pierderi materiale cauzate de aparitia unor probleme de natura personala. Asigurarea are conditiile proprii si Turistul este dator sa se informeze personal.
f. Avantaj pachet turistic EVENTURIA: turistul va primi intotdeauna confirmarea serviciilor dupa plata avansului si incheierea contractului de servicii turistice. Datorita complexitatii unor evenimente, ceea ce este disponibil in momentul interogarii si ofertarii poate disparea pana in momentul achizitionarii. Fara incheierea contractului de servicii turistice, emiterea facturii fiscale si plata/incasarea unui avans minim de 50% din valoarea pachetului, nu pot fi garantate serviciile ofertate initial de catre agentie, deoarece platile in avans si penalizarile sunt de pana la 100% din valoarea lui, odata confirmat de catre furnizori.
g. Turistul este informat ca trebuie sa fie ferm decis cand achizitioneaza aceste pachete turistice EVENTURIA, cu conditii restrictive diferite de restul pachetelor turistice, pentru a se putea bucura de toate avantajele unor pachete sigure si preplatite. Agentia va face diligente in alegerea celei mai potrivite variante pentru Turist, insa cererea este foarte mare si optiunile extrem de limitate, de aceea o decizie rapida, in timp util, este binevenita.
h. Disponibilitatea si preturile comunicate de catre agentie pentru aceste pachete EVENTURIA sunt valabile la momentul comunicarii. In cazul in care turistul a amanat mai mult timp pentru a lua o decizie, este indicat sa ceara o noua oferta.
i. Dupa confirmarea ferma a pachetului de servicii de tip EVENIMENT, in cazul in care plata nu este facuta in timpul stabilit, intra in vigoare penalizari de pana la 0.3%/zi pentru intarzierea platii.
j. In cazul in care intervine un eveniment extern de forta majora (imbolnavirea artistilor, anularea evenimentului, conditii meteo nefavorabile) si evenimentul se anuleaza, Turistul are dreptul să fie despăgubit cu contravaloarea serviciilor neconsumate, respectiv biletul de intrare la eveniment/pretul inscris pe acesta! Restul pachetului turistic ramane perfect valabil, iar decizia de anulare intra sub incidenta Cap. VI. Renuntari, penalizari, despagubiri, alin. 6.1. > 6.9. cf. contract.
k. Tipul biletelor: Biletele de intrare la eveniment pot fi cartonate sau electronice. Tipul acestora depinde de fiecare organizator de eveniment, nu exista reguli general-valabile si nici asemanari sau coincidente. Biletele electronice se vor livra pe e-mail. Pentru bilete cartonate/printate si livrate in Romania se va percepe o taxa de curierat extra de aprox. 50 euro / livrare (pretul poate varia in functie de destinatie si de cele mai multe ori este inclus in pretul comunicat/ofertat initial al pachetului de servicii turistice). Pentru a evita costurile suplimentare, recomandam alegerea optiunii de ridicare a biletelor de la box - office-ul evenimentului, insa doar la acele evenimente unde este posibil si acest lucru va fi comunicat punctual turistului.
In cazul meciurilor, unde turistii primesc niste carduri/abonamente la receptia hotelului/pick-up point, acestia trebuie sa returneze cardul primit exact la punctul de unde a fost ridicat (receptie hotel/pick-up point), altfel vor fi penalizati cu suma cuprinsa intre 250 euro - 600 euro/card nepredat.
l. Livrarea biletelor: Biletele de intrare la evenimente se pot livra oricand, chiar si in ziua evenimentului, la receptia hotelului sau la pick-up point. In functie de complexitatea evenimentelor, organizatorul de evenimente poate decide, din punct de vedere al securitatii si/sau al unor politici proprii de comercializare, sa restrictioneze livrarea biletelor in Romania sau modul de intrare in posesia biletelor de acces la eveniment! Turistul va fi informat punctual de catre agent, in momentul cand acesta are date concrete de la furnizorii nostri de servicii! Biletele odata comandate si confirmate de catre EVENTURIA sunt garantate 100% de catre noi, de aceea turistii trebuie sa astepte pentru a fi anuntati cand si cum vor intra in posesia biletelor (fizic / prin posta / curier, pe e-mail / e-ticket, de la box office-ul evenimentului / cu imputernicire de la noi / la receptia hotelurilor sau din anumite puncte de colectare/livrare).
m. Data livrarii documentelor de calatorie: achitarea ultimei transe de plata din contract nu are nicio legatura cu data sau posibilitatea livrarii biletelor catre Turist! In functie de politicile proprii ale organizatorului de eveniment, agentul de turism ii va informa punctual pe turisti cu privire la DATA si MODALITATEA DE INTRARE in posesie a documentelor finale de calatorie si acces la eveniment, cel mai tarziu in data/ziua desfasurarii evenimentului!
n. Biletele de intrare la eveniment, odata comandate si procurate de catre furnizorii nostri, nu mai pot fi returnate, rambursate, anulate! Cele care sunt si nominale, nu permit nici modificari de nume, fiecare eveniment avand conditii proprii de comercializare. In toate cazurile, penalizarile sunt de 100% din valoarea biletelor achizitionate. In cazul in care insa, categoria de bilet comandata initial nu corespunde categoriei primite, din diferite motive cf. complexitatea unor evenimente, ratiuni de securitate, epuizare de stoc, schimbari de repartizare a sectoarelor in sali etc., dar fara a se limita la acestea, Turistului i se va rambursa diferenta de categorie de pret, doar daca aceasta este inferioara si va primi un upgrade de categorie automat gratuit, in cazul in care aceasta este superioara. In niciun caz nu va putea refuza biletele comandate, platite si primite/livrate, penalizarea fiind de 100% din valoarea pachetului.


ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS, Marca inregistrata M 2015 02754 / 23.04.2015


ACTIV TOURS & TRAVELS - apartine SC GROUP G4 PROMOTION SRL | RO15308727 | J03/406/2003 | Licenta turism nr. 2676/23.04.2012 | Polita asigurare seria I nr. 50957 / 30.04.2018 - 29.04.2019 - OMNIASIG (fara fransiza, achitata INTEGRAL la 24.04.2018) | | Brevet turism nr. 10384/2005 - Carmen Nicolescu | A.N.S.D.P.C.P. nr. 16760 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. -www.anpc.gov.ro
@Activ Eventuria by Activ Tours&Travels, Marca Inregistrata cu nr. M 2015 02754 / 23.04.2015. Toate drepturile rezervate.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile si trebuie re-verificate cu consultantii nostri.


NOTE PACHETE ACTIV EVENTURIA:

 

NOTA 1: Turistul a luat la cunostinta ca, in cazul **anularii Concertului/Evenimentului din motive independente care tin de organizarea calatoriei (imbolnavirea artistilor, suspendarea zborurilor din cauze ce tin de siguranta pasagerilor, calamitati naturale, orice alte motive care nu intra in atributiunile agentiei de turism, care furnizeaza doar serviciile respective constand in cazare + bilet de intrare la eveniment, ACTIV TOURS&TRAVELS fiind un INTERMEDIAR intre furnizorul de EVENIMENT propriu-zis si consumatorul de servicii/turistul final si NU ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS), TURISTULUI i se vor restitui banii pe serviciile neconsumate - respectiv BILETUL DE INTRARE la EVENIMENT. In niciun caz TURISTUL nu poate sa-si anuleze pachetul de servicii si sa pretinda alte despagubiri, in aceasta situatie aplicandu-se conditiile de contractare, plata si penalizare ale unui pachet de servicii turistice, conform Contractului cadru de comercializare a pachetului de servicii turistice, incheiat cu Turistul!

 

NOTA 2: In cazul anularii EVENIMENTULUI cf. NOTA 1, TURISTUL este de acord, de principiu, sa-si consume serviciile contractate ca pachet de Citybreak, acesta supunandu-se conditiilor generale de contractare si penalizare ale unui pachet turistic! In cazul in care, totusi, doreste sa-si anuleze tot pachetul, va suporta penalizarile.

 

NOTA 3: In cazul pachetelor de tip EVENIMENTE / CHARTER pot interveni anulari, decomandari sau reprogramari, care nu tin de competenta Touroperatorului si nu sunt produse in niciun caz din vina lui. Acestea pot fi, dar nu se limiteaza doar la situatiile enumerate: imbolnaviri ale artistilor, accidente ale jucatorilor, calamitati naturale, anulare a zborurilor datorate unor conditii climatice care ar pune in pericol integritatea si sanatatea pasagerilor, greve sau conflicte de munca, tulburari sociale, razboaie etc., orice eveniment care nu tine de vointa sau bunacredinta Touroperatorului. Aceste evenimente nu pot fi imputate Touroperatorului, ele fiind cazuri de forta majora, independente de puterea de actiune a Touroperatorului sau de vointa Turistului. In aceste cazuri, Turistul a luat la cunostinta de conditiile enumerate in NOTA 1 si NOTA 2 si va primi contravaloarea serviciilor neefectuate/efectuate partial, in conditiile Prestatorului final!

 

NOTA 4: Mentionam ca, datorita dificultatii obtinerii biletelor la evenimente, mai ales cele sportive, turistul nu are dreptul sa refuze un bilet odata comandat si confirmat/procurat de catre agentie, chiar daca, pentru categoria comandata initial nu au mai fost disponibile bilete. In schimb, turistului i se va returna diferenta intre valoarea achitata, corespunzatoate categoriei de bilet comandate initial si valoarea categoriei de bilet livrate, conform preturilor comunicate de catre agentie in oferta prealabila. De asemenea, preturile pentru fiecare categorie sunt diferite de preturile inscrise pe biletele furnizate, diferenta reprezentand valoarea la care aceste bilete pot fi procurate de la diferiti furnizori, incluzand atat adaosul comercial al acestora, comisionul agentiei și TVA. Pretul pentru diferitele categorii ii va fi comunicat turistului, de fiecare data in scris, si va corespunde punctual unei anumite oferte, cu caracter limitat si cu termene clare de plata pentru turist, pentru a putea fi respectata de catre agentie, in limita disponibilitatii furnizorului.

*in conditiile asiguratorului: 1. http://www.generali.ro/ ; 2. http://www.mondial-assistance.ro/  

**conform CONTRACTULUI CADRU DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR TURISTICE incheiat cu Turistul!

 

VA MULTUMIM CA ATI ALES SERVICIILE ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS!

Din 2003, NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1

 

 

 

 

 

 

Intrebari si raspunsuri

Continua