Termeni de utilizare

 
1. LICENTA SI BREVET:
 
 
2. ASIGURARE:
 
 
3. CONTRACTE:
 
 
4. TERMENI SI CONDITII:
 


Contract intre Utilizator si Eventuria.ro


Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si SC GROUP G4 PROMOTION SRL (Eventuria.ro, noi). Insistam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.eventuria.ro (Site).
 
Site Eventuria.ro
Site-ul va este oferit de SC GROUP G4 PROMOTION SRL pentru agentia ACTIV TOURS&TRAVELS, cu sediul social/punct de lucru in Bd. Republicii, nr. 40, Bl. 1(IRTA), Sc. A, Parter, Ap. 4, 110011 – Pitesti, Jud. Arges si sediul punct de lucru: Piata Natiunile Unite nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Et. 1, Ap. 7, Sector 4, Bucuresti, Romania, fax: 0348 439132, tel. 021 33 55455, mobil non-stop: 0755 013983 / 0740 091802. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la prima adresa.
 
Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest Site sau comandand serviciile turistice prin intermediul call center-ului Eventuria.ro, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.
 
Serviciile Eventuria.ro
Eventuria.ro va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Rezervarile si vanzarile de bilete de avion se supun Conditiilor Generale de Rezervare si Vanzare a Biletelor de Avion (la care se adauga prevederile prezentului Contract). Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Cererile de rezervare efectuate pe site nu va garanteaza blocarea locurilor si a tarifelor. Dupa efectuarea cererii pe site, un agent Eventuria.ro va confirma tariful pe email sau telefonic.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii disponibile pe Site, avand posibilitatea de a efectua rezervari de bilete de avion, inchiriere de masini, asigurari medicale de calatorie sau hoteluri direct de pe Site (in timp real).
Eventuria.ro actioneaza ca si agent/intermediar pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). Eventuria.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
 
Informatiile publicate pe Site-ul Eventuria.ro
Eventuria.ro ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.
Eventuria.ro nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta de catre oricare dintre Dvs.
 
Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site, prin e-mail sau telefonic - 021 3355455 va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Eventuria.ro. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Eventuria.ro si va intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de evenimente, a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucherelor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana, se va face in timpul programului de lucru Eventuria.ro pe e-mail: info@eventuria.ro sau telefonic: 021 33 55455 / 0348 439132.
Luni - Vineri: orele 09:00 - 20:00
Sambata si Duminica: Liber
Telefon urgente NON-STOP: 0755 013 983 / 0740 091 802
Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de achizitionare a pachetelor turistice de evenimente, a biletelor de avion, de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa; unii parteneri externi pot mari/micsora preturile fara niciun fel de avertisment, in functie de politicile comerciale ale momentului si in functie de raportul cerere-oferta. In toate cazurile enumerate, dar nu numai, pe langa termenii si conditiile de utilizare a site-ului, Utilizatorul/Turistul/Agentia Partenera inteleg sa respecte: a. Termenii si conditiile de comercializare a pachetelor turistice de evenimente (sportive, muzicale) si b. Contractul cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice propriu SC GROUP G4 PROMOTION SRL (pentru agentia de turism touroperatoare ACTIV TOURS&TRAVELS, detinatoarea marcii inregistrate M 2015 02754 / 23.04.2015 ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS.) Eventuria.ro nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul sau de schimbarea preturilor intre oferta initiala si oferta valabila in momentul rezervarii ferme si a achitarii avansului/pretului. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. Daca utilizati optiunea "Cereri speciale / Special Requests" (cu titlu exemplificativ, dar fara a se limita la: loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neinsotiti, transport bagaje speciale, camera fumatori/nefumatori, patut in camera pentru copil, acces la anumite evenimente speciale etc.), Eventuria.ro nu garanteaza confirmarea acestor cereri, dar le va trimite catre Furnizorul de Servicii Turistice si va comunica disponibilitatea si pretul/indisponibilitatea.
La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu Eventuria.ro pentru detalii complete sau clarificari.
La momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea sa ne furnizati detaliile cartii de fidelitate, in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program, al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de catre compania la care sunteti inscris. Conform acestor reguli, premiile obtinute de pe urma acestor programe nu se aplica tuturor tarifelor sau clasei de servicii in care veti calatori. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati compania la care sunteti inscris.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor, nr. bagajelor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile in Europa, 180 min. pentru zborurile in afara Europei, respectiv 90 min. pentru zborurile pe teritoriul Romaniei. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor, fara ca Eventuria.ro sa aiba vreo implicare.
CONDITII PACHETE TURISTICE SI OFERTE DE TIP CITY BREAK
 
Oferte turistice de tip city-break / vacanta in orase europene
Fiind vorba despre o vacanta de weekend sau pentru un weekend prelungit, Eventuria.ro pune la dispozitia clientilor sai o modalitate foarte comoda de a-si personaliza/rezerva vacanta. De regula, o oferta de tip city break oferita de Eventuria.ro este formata din urmatoarele servicii turistice: transport (se prefera avionul), cazare cu/fara mic dejun, alte servicii optionale incluse sau la cerere (city pass, diferite bonusuri sau anumite servicii incluse, in scop de marketing). Oferta poate fi variata, pentru orice destinatie solicitata de client, se poate recalibra si personaliza, in functie de preferintele clientului (pret, destinatie, companie aeriana, hotel, servicii suplimentare etc.).
In scop de marketing si pentru a reduce din timpul de cautare separat al serviciilor turistice incluse intr-un city break, Eventuria.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a vizualiza aceste servicii prezentate intr-un singur pachet oferta. Serviciile incluse intr-un city break pot fi achizitionate separat, fiind vorba de aceleasi servicii prezentate in oferta de pe site sau clientii pot solicita o oferta personalizata si in acest caz, serviciile turistice pot fi diferite de cele promovate pe site.
 
TERMENI SI CONDITII ACTIV EVENTURIA pentru produsul turistic EVENTURIA = pachetele turistice de evenimente
(Definitie: pachetele  turistice de evenimente (sportive/muzicale) = acele pachete turistice ce contin cazare + un bonus bilet de intrare la eveniment)

Pachetele turistice de evenimente sunt niste pachete turistice pretentioase, deoarece contin biletele de intrare la eveniment care sunt nerambursabile/nemodificabile (ca si un bilet de avion, dealtfel)! La unele evenimente, biletele pot fi transmisibile, de aceea, va fi posibila si cesionarea pachetului turistic in conditiile contractuale, desigur.

Atentie, pretul acestor pachete poate fi diferit de optiunile existente in piata/segmente separate (cazare separat/hotel diferit) si bilet separat existente pe diferite website-uri de profil! Pretul acestor pachete contine toate taxele si comisioanele companiilor intermediare, TVA si/sau alte costuri (de livrare etc.). Pretul acestor pachete poate fi diferit de la un moment la altul, data fiind complexitatea evenimentelor sportive sau artistice, iar rezervarea lor, chiar si dupa plata avansului,  necesita confirmarea post-rezervare online a unui agent specializat!

In niciun caz nu veti fi obligat sa cumparati ceva ce nu s-a confirmat, chiar daca ati facut plata integral!

Orice rezervare va fi reconfirmata cu Dvs., iar odata devenita ferma, rezervarea antreneaza penalizari de 100% din valoare!

Recomandam incheierea Asigurarii Storno Travel, pentru evitarea unor neplaceri de natura personala.

Avantaj ACTIV EVENTURIA: la noi, fiind touroperator, Dvs. veti primi intotdeauna confirmarea locurilor dupa plata avansului si incheierea contractului, in asa fel incat sa fiti multumit si sa stiti foarte clar ce pachet ati achizitionat! Nu veti fi niciodata obligat sa achizitionati un pachet doar pentru ca ati platit un avans - noi va sunam si in functie de decizia Dvs. dam acordul pentru rezervarea ferma si achizitionarea biletelor. Mentionam acest lucru deoarece, uneori, datorita complexitatii unor evenimente, ceea ce este disponibil in momentul interogarii poate disparea pana in momentul achizitionarii. Fara incheierea contractului, emiterea facturii fiscale si plata unui avans minim de 50% din valoarea pachetului, nu pot fi garantate serviciile, deoarece penalizarile sunt de pana la 100% din valoarea lui, odata confirmat!

V-am fi foarte recunoscatori sa fiti ferm decisi cand achizitionati aceste pachete, pentru a va putea bucura de toate avantajele - noi suntem aici pentru a va ajuta in alegerea celei mai potrivite variante pentru Dvs., insa cererea este foarte mare si optiunile extrem de limitate, de aceea o decizie rapida, in timp util, este binevenita!

Disponibilitatea si preturile comunicate de noi sunt valabile pe moment - este bine sa cereti o noua oferta, in cazul in care ati amanat mai mult timp pentru a lua o decizie!

 Dupa confirmarea ferma a pachetului de servicii de tip EVENIMENT, in cazul in care plata nu este facuta in timpul stabilit, intra in vigoare PENALIZARI DE PANA LA 0.3%/zi pentru intarzierea platii;
NOTA BENE: Pentru acest pachet este recomandata incheierea ASIGURARII STORNO A PACHETULUI DE SERVICII TURISTICE, la una dintre Societatile de Asigurare agreate de catre agentia de turism ACTIV TOURS&TRAVELS - Generali Asigurari SA sau Mondial Assistance, pentru a asigura Turistul în cazul unor evenimente personale neplăcute (*a se vedea condițiile specifice asiguratorului!);

*in conditiile asiguratorului: 1. http://www.generali.ro/ ; 2. http://www.mondial-assistance.ro/
 In cazul in care intervine un eveniment extern de forta majora (imbolnavirea artistilor, anularea evenimentului, conditii meteo nefavorabile) si EVENIMENTUL se anuleaza, Turistul are dreptul să fie despăgubit cu contravaloarea serviciilor neconsumate, respectiv biletul de intrare la eveniment! Restul pachetului turistic ramane perfect valabil, iar decizia de anulare intra sub incidenta Cap. VI. Renuntari, penalizari, despagubiri, alin. 6.1. > 6.9. Cf. CONTRACT CADRU DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE


NOTE PACHETE ACTIV EVENTURIA:
 
NOTA 1: Turistul a luat la cunostinta ca, in cazul **anularii Concertului/Evenimentului din motive independente care tin de organizarea calatoriei (imbolnavirea artistilor, suspendarea zborurilor din cauze ce tin de siguranta pasagerilor, calamitati naturale, orice alte motive care nu intra in atributiunile agentiei de turism, care furnizeaza doar serviciile respective constand in cazare + bilet de intrare la eveniment, ACTIV TOURS&TRAVELS fiind un INTERMEDIAR intre furnizorul de EVENIMENT propriu-zis si consumatorul de servicii/turistul final si NU ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS), TURISTULUI i se vor restitui banii pe serviciile neconsumate - respectiv BILETUL DE INTRARE la EVENIMENT. In niciun caz TURISTUL nu poate sa-si anuleze pachetul de servicii si sa pretinda alte despagubiri, in aceasta situatie aplicandu-se conditiile de contractare, plata si penalizare ale unui pachet de servicii turistice, conform Contractului cadru de comercializare a pachetului de servicii turistice, incheiat cu Turistul!
 
NOTA 2: In cazul anularii EVENIMENTULUI cf. NOTA 1, TURISTUL este de acord, de principiu, sa-si consume serviciile contractate ca pachet de Citybreak, acesta supunandu-se conditiilor generale de contractare si penalizare ale unui pachet turistic! In cazul in care, totusi, doreste sa-si anuleze tot pachetul, va suporta penalizarile.
 
NOTA 3: In cazul pachetelor de tip EVENIMENTE / CHARTER pot interveni anulari, decomandari sau reprogramari, care nu tin de competenta Touroperatorului si nu sunt produse in niciun caz din vina lui. Acestea pot fi, dar nu se limiteaza doar la situatiile enumerate: imbolnaviri ale artistilor, accidente ale jucatorilor, calamitati naturale, anulare a zborurilor datorate unor conditii climatice care ar pune in pericol integritatea si sanatatea pasagerilor, greve sau conflicte de munca, tulburari sociale, razboaie etc., orice eveniment care nu tine de vointa sau bunacredinta Touroperatorului. Aceste evenimente nu pot fi imputate Touroperatorului, ele fiind cazuri de forta majora, independente de puterea de actiune a Touroperatorului sau de vointa Turistului. In aceste cazuri, Turistul a luat la cunostinta de conditiile enumerate in NOTA 1 si NOTA 2 si va primi contravaloarea serviciilor neefectuate/efectuate partial, in conditiile Prestatorului final!
 
NOTA 4: Mentionam ca, datorita dificultatii obtinerii biletelor la evenimente, mai ales cele sportive, turistul nu are dreptul sa refuze un bilet odata comandat si confirmat/procurat de catre agentie, chiar daca, pentru categoria comandata initial nu au mai fost disponibile bilete. In schimb, turistului i se va returna diferenta intre valoarea achitata, corespunzatoate categoriei de bilet comandate initial si valoarea categoriei de bilet livrate, conform preturilor comunicate de catre agentie in oferta prealabila. De asemenea, preturile pentru fiecare categorie sunt diferite de preturile inscrise pe biletele furnizate, diferenta reprezentand valoarea la care aceste bilete pot fi procurate de la diferiti furnizori, incluzand atat adaosul comercial al acestora, comisionul agentiei și TVA. Pretul pentru diferitele categorii ii va fi comunicat turistului, de fiecare data in scris, si va corespunde punctual unei anumite oferte, cu caracter limitat si cu termene clare de plata pentru turist, pentru a putea fi respectata de catre agentie, in limita disponibilitatii furnizorului.
**conform CONTRACTULUI CADRU DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR TURISTICE incheiat cu Turistul!
 
Oferte turistice de tip Touroperator
Eventuria.ro ofera clientilor/partenerilor sai, spre revanzare, servicii turistice de tip tour operator (pachetele turistice de evenimente sau orice alt serviciu promovat de agentiile de turism touroperatoare partenere). Pretul acestor pachete este comunicat de catre Eventuria.ro si recomandam mentinerea lui exacta, pentru informarea corecta a clientilor! In cazul unor fluctuatii intre preturile furnizate de noi si ceea ce primeste consumatorul final, Eventuria.ro nu isi asuma vreo responsabilitate.
 
Termenii si conditiile generale ale ofertelor de tip city break, Eventuria si touroperator
 
Termenii si conditiile rezervarii difera in functie de fiecare produs turistic inclus in oferta de tip city break, Eventuria sau touroperator si acestea depind de regulile impuse de partenerii furnizori de servicii turistice cu care colaboreaza Eventuria.ro. Fiecare companie organizatoare de evenimente poate schimba conditiile initiale, le poate modifica si fara sa anunte - in aceste cazuri, Eventuria.ro si clientul/turistul sunt datori, in mod solidar, sa se informeze si sa se anunte reciproc, urmand a lua masurile ce se vor impune, fara a fi afectate conditiile contractuale de comercializare. Rezervarile pentru pachetele turistice comandate se vor face in functie de disponibilitatea acestora la partenerii Eventuria.ro si in functie de termenii si conditiile furnizorului, pentru fiecare serviciu ales in parte.
Eventuria.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de catre alti Furnizori de Servicii Turistice (cum sunt: website-uri de vanzare bilete online, linii aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii ) si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
 
Orice rezervare efectuata online sau offline (telefonic, email sau direct in agentie) presupune acceptarea termenilor si conditiilor Eventuria.ro si a regulilor prevazute in contractul cadru cu turistul.
 
CONDITII REZERVARI DE HOTELURI
In cazul majoritatii hotelurilor, ora normala de check-in este 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 11:00. Atentie! Aceste ore pot diferi de la un hotel la altul, de la o tara/destinatie la alta. Va rugam sa verificati aceste informatii pe site-ul Eventuria.ro, sau sa consultati agentii Eventuria.ro sau chiar website-ul hotelului respectiv.
In cazul in care sositi la hotel dupa ora de check-in indicata mai sus, camerele Dvs sunt retinute pana la ora 18:00 (ora locala) din data sosirii. Daca sositi la hotel dupa aceasta ora, va rugam sa specificati in rezervare (daca exista camp de observatii) sau sa ne aduceti la cunostinta de aceasta posibilitate, precizand si ora de sosire estimata. In cazul in care hotelul nu este instiintat de acest lucru, are dreptul de a revinde camerele, retinandu-va sumele achitate ca penalizare.
Legenda camera:
1) Camera single – contine un singur pat pentru o persoana si este, in general, mai scumpa (se poate caza doar 1 pers.);
2) Camera dubla – contine un pat dublu pentru 2 persoane (va fi ocupata de 2 pers.);
3) Camera twin – contine 2 paturi de o persoana  (va fi ocupata de 2 pers.);
4) Camera dubla/twin in regim de single – contine un pat dublu pentru o persoana;
5) Camera tripla – contine 3 paturi de cate o persoana sau un pat dublu pentru 2 persoane si un pat suplimentar pentru 1 persoana (se pot caza fie 3 adulti, fie 2 adulti si 1 copil mare >10 sau >12 ani impliniti!);
6) Camera quadrupla – contine fie 2 paturi duble, fiecare pentru 2 persoane, fie 4 paturi separate de 1 persoana, fie 1 pat dublu pentru 2 persoane si 2 paturi suplimentare de 1 persoana (se pot caza 4 pers. max.);
7) Camera twin/dubla plus copil – contine fie 2 paturi separate sau un pat dublu plus 1 pat suplimentar pentru copil, in functie de varsta indicate in rezervare. In unele cazuri, in functie de varsta, copilul imparte acelasi pat cu parintii. In cazul in care doriti pat explicit pentru copil, va sugeram sa efectuati cautarea doar pentru adulti, considerand copilul adult. Patul explicit costa!
Copiii pana in 2 ani sunt considerati infanti si pentru a obtine un baby-cot pentru acestia, este necesara o confirmare din partea hotelului, care poate asigura sau nu, contra-cost. Va rugam sa specificati daca doriti baby-cot in campul de observatii din rezervare (in cazul in care acesta exista) sau sa ne comunicati pe email, imediat dupa finalizarea rezervarii.
Alocarea camerelor catre turisti este facuta de catre unitatea de cazare si nu se poate garanta de catre agentie un anumit tip de pat sau un anumit tip de camera, daca nu este specificat in formularul de confirmare! Optiunile pentru “pat dublu (care poate fi uneori alcatuit din 2 paturi lipite!)/matrimonial/king size bed etc.” sunt trimise ca si Cerere la hotel, dar trebuie sa reiterati aceasta dorinta personal, la receptia, in momentul cazarii, iar hotelul va concretiza aceasta optiune, doar in limita disponibilitatilor, nefiind obligat sa respecte cererea, daca nu o poate onora. In toate aceste situatii, Eventuria.ro isi deroga orice responsabilitate, fiind un intermediar intre turist si prestatorul final de servicii/hotel.
In cazul in care onorarea rezervarii nu este posibila (din motive bine intemeiate), unitatea de cazare (pentru rezervarile efectuate prin sistemele noastre de furnizori) sau (Eventuria.ro - pentru alte rezervari) este obligata sa va ofere cazare intr-o alta unitate hoteliera, de aceeasi categorie sau superioara. In acest caz, turistul este obligat sa accepte una dintre alternative. In cazul evenimentelor speciale (targuri, expozitii, congrese, evenimente sportive, muzicale, religioase sau politice, Sarbatori de peste an etc.) rezervarile pot avea termeni si conditii speciale (numar minim de nopti, tarife mai mari, politica de anulare sau modificare a rezervarii speciala, termeni de plata fara rambursare in caz de anulare etc.).
Plata rezervarilor trebuie facuta in conformitate cu termenii si conditiile precizate in momentul efectuarii rezervarii. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervarii.
 
Campanii de discount produse turistice Eventuria.ro
Eventuria.ro isi rezerva dreptul de a derula, in paralel, mai multe campanii de discounturi la ofertele/produsele turistice proprii, discounturile nefiind obligatoriu a fi aplicate la toate produsele turistice. Discounturile sunt stabilite in functie de furnizori si de politica de reduceri/marketing a Eventuria.ro. Aceste oferte speciale/cu discount vor fi mentionate punctual si procentul poate varia de la 3% > 20% din pretul initial!
 
 

Intrebari si raspunsuri

Continua