Conditii Eventuria

TERMENI SI CONDITII ACTIV EVENTURIA pentru produsul turistic EVENTURIA

(Definitie: pachetele  turistice de evenimente = acele pachete turistice ce contin cazare + bilet de intrare la eveniment)

 
 1. Pachetele turistice de evenimente sunt niste pachete turistice pretentioase, deoarece contin biletele de intrare la eveniment care sunt nerambursabile/nemodificabile (ca si un bilet de avion, dealtfel)! La unele evenimente, biletele pot fi transmisibile, de aceea, va fi posibila si cesionarea pachetului turistic in conditiile contractuale, desigur.

 2. Atentie, pretul acestor pachete poate fi diferit de optiunile existente in piata/segmente separate (cazare separat/hotel diferit) si bilet separat existente pe diferite website-uri de profil! Pretul acestor pachete contine toate taxele si comisioanele companiilor intermediare, TVA si/sau alte costuri (de livrare etc.). Pretul acestor pachete poate fi diferit de la un moment la altul, data fiind complexitatea evenimentelor sportive sau artistice, iar rezervarea lor, chiar si dupa plata avansului,  necesita confirmarea post-rezervare online a unui agent specializat!

 3. In niciun caz nu veti fi obligat sa cumparati ceva ce nu s-a confirmat, chiar daca ati facut plata integral!

 4. Orice rezervare va fi reconfirmata cu Dvs., iar odata devenita ferma, rezervarea antreneaza penalizari de 100% din valoare!

 5. Recomandam incheierea *Asigurarii Storno Travel, pentru evitarea unor neplaceri de natura personala.

 6. Avantaj ACTIV EVENTURIA: la noi, fiind touroperator, Dvs. veti primi intotdeauna confirmarea locurilor dupa plata avansului si incheierea contractului, in asa fel incat sa fiti multumit si sa stiti foarte clar ce pachet ati achizitionat! Nu veti fi niciodata obligat sa achizitionati un pachet doar pentru ca ati platit un avans - noi va sunam si in functie de decizia Dvs. dam acordul pentru rezervarea ferma si achizitionarea biletelor. Mentionam acest lucru deoarece, uneori, datorita complexitatii unor evenimente, ceea ce este disponibil in momentul interogarii poate disparea pana in momentul achizitionarii. Fara incheierea contractului, emiterea facturii fiscale si plata unui avans minim de 50% din valoarea pachetului, nu pot fi garantate serviciile, deoarece penalizarile sunt de pana la 100% din valoarea lui, odata confirmat!

 7. V-am fi foarte recunoscatori sa fiti ferm decisi cand achizitionati aceste pachete, pentru a va putea bucura de toate avantajele - noi suntem aici pentru a va ajuta in alegerea celei mai potrivite variante pentru Dvs., insa cererea este foarte mare si optiunile extrem de limitate, de aceea o decizie rapida, in timp util, este binevenita!

 8. Disponibilitatea si preturile comunicate de noi sunt valabile pe moment - este bine sa cereti o noua oferta, in cazul in care ati amanat mai mult timp pentru a lua o decizie!

 9. Dupa confirmarea ferma a pachetului de servicii de tip EVENIMENT, in cazul in care plata nu este facuta in timpul stabilit, intra in vigoare PENALIZARI DE PANA LA 0.3%/zi pentru intarzierea platii;

 10. NOTA BENE: Pentru acest pachet este recomandata incheierea ASIGURARII STORNO A PACHETULUI DE SERVICII TURISTICE, la una dintre Societatile de Asigurare agreate de catre agentia de turism ACTIV TOURS&TRAVELS - Generali Asigurari SA sau Mondial Assistance, pentru a asigura Turistul în cazul unor evenimente personale neplăcute (*a se vedea *condițiile specifice asiguratorului!);

 11. In cazul in care intervine un eveniment extern de forta majora (imbolnavirea artistilor, anularea evenimentului, conditii meteo nefavorabile) si EVENIMENTUL se anuleaza, Turistul are dreptul să fie despăgubit cu contravaloarea serviciilor neconsumate, respectiv biletul de intrare la eveniment! Restul pachetului turistic ramane perfect valabil, iar decizia de anulare intra sub incidenta Cap. VI. Renuntari, penalizari, despagubiri, alin. 6.1. > 6.9. Cf. CONTRACT CADRU DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE

 12. Biletele electronice se vor livra pe e-mail. Pentru bilete printate si livrate in Romania se va percepe o taxa de curierat extra de aprox. 50 euro/ livrare (pretul poate varia in functie de destinatie). Pentru a evita costurile suplimentare, recomandam sa alegeti optiunea de ridicare a biletelor de la box - office-ul evenimentului.

 13. Biletele la evenimente se pot livra oricand, chiar si in ziua evenimentului. In functie de complexitatea evenimentelor, organizatorul de evenimente poate decide, din punct de vedere al securitatii si/sau al unor politici proprii de comercializare, sa restrictioneze livrarea biletelor sau modul de intrare in posesia biletelor de acces la eveniment! Turistul va fi informat punctual de catre agent, in momentul cand acesta are date concrete de la furnizorii nostri de servicii! Biletele odata comandate si confirmate de catre EVENTURIA sunt garantate 100% de catre noi, de aceea turistii trebuie sa astepte pentru a fi anuntati cand si cum vor intra in posesia biletelor (fizic/prin posta/curier, pe e-mail/e-ticket, de la box office-ul evenimentului/cu imputernicire de la noi, la receptia hotelurilor, din anumite puncte de colectare/livrare).
  14. De asemenea, achitarea ultimei transe de plata din contract nu are nicio legatura cu data sau posibilitatea livrarii biletelor!

   


NOTE PACHETE ACTIV EVENTURIA:

 

NOTA 1: Turistul a luat la cunostinta ca, in cazul **anularii Concertului/Evenimentului din motive independente care tin de organizarea calatoriei (imbolnavirea artistilor, suspendarea zborurilor din cauze ce tin de siguranta pasagerilor, calamitati naturale, orice alte motive care nu intra in atributiunile agentiei de turism, care furnizeaza doar serviciile respective constand in cazare + bilet de intrare la eveniment, ACTIV TOURS&TRAVELS fiind un INTERMEDIAR intre furnizorul de EVENIMENT propriu-zis si consumatorul de servicii/turistul final si NU ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS), TURISTULUI i se vor restitui banii pe serviciile neconsumate - respectiv BILETUL DE INTRARE la EVENIMENT. In niciun caz TURISTUL nu poate sa-si anuleze pachetul de servicii si sa pretinda alte despagubiri, in aceasta situatie aplicandu-se conditiile de contractare, plata si penalizare ale unui pachet de servicii turistice, conform Contractului cadru de comercializare a pachetului de servicii turistice, incheiat cu Turistul!

 

NOTA 2: In cazul anularii EVENIMENTULUI cf. NOTA 1, TURISTUL este de acord, de principiu, sa-si consume serviciile contractate ca pachet de Citybreak, acesta supunandu-se conditiilor generale de contractare si penalizare ale unui pachet turistic! In cazul in care, totusi, doreste sa-si anuleze tot pachetul, va suporta penalizarile.

 

NOTA 3: In cazul pachetelor de tip EVENIMENTE / CHARTER pot interveni anulari, decomandari sau reprogramari, care nu tin de competenta Touroperatorului si nu sunt produse in niciun caz din vina lui. Acestea pot fi, dar nu se limiteaza doar la situatiile enumerate: imbolnaviri ale artistilor, accidente ale jucatorilor, calamitati naturale, anulare a zborurilor datorate unor conditii climatice care ar pune in pericol integritatea si sanatatea pasagerilor, greve sau conflicte de munca, tulburari sociale, razboaie etc., orice eveniment care nu tine de vointa sau bunacredinta Touroperatorului. Aceste evenimente nu pot fi imputate Touroperatorului, ele fiind cazuri de forta majora, independente de puterea de actiune a Touroperatorului sau de vointa Turistului. In aceste cazuri, Turistul a luat la cunostinta de conditiile enumerate in NOTA 1 si NOTA 2 si va primi contravaloarea serviciilor neefectuate/efectuate partial, in conditiile Prestatorului final!

 

NOTA 4: Mentionam ca, datorita dificultatii obtinerii biletelor la evenimente, mai ales cele sportive, turistul nu are dreptul sa refuze un bilet odata comandat si confirmat/procurat de catre agentie, chiar daca, pentru categoria comandata initial nu au mai fost disponibile bilete. In schimb, turistului i se va returna diferenta intre valoarea achitata, corespunzatoate categoriei de bilet comandate initial si valoarea categoriei de bilet livrate, conform preturilor comunicate de catre agentie in oferta prealabila. De asemenea, preturile pentru fiecare categorie sunt diferite de preturile inscrise pe biletele furnizate, diferenta reprezentand valoarea la care aceste bilete pot fi procurate de la diferiti furnizori, incluzand atat adaosul comercial al acestora, comisionul agentiei și TVA. Pretul pentru diferitele categorii ii va fi comunicat turistului, de fiecare data in scris, si va corespunde punctual unei anumite oferte, cu caracter limitat si cu termene clare de plata pentru turist, pentru a putea fi respectata de catre agentie, in limita disponibilitatii furnizorului.

*in conditiile asiguratorului: 1. http://www.generali.ro/ ; 2. http://www.mondial-assistance.ro/  

**conform CONTRACTULUI CADRU DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR TURISTICE incheiat cu Turistul!

 

VA MULTUMIM CA ATI ALES SERVICIILE ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS!

Din 2003, NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1

Intrebari si raspunsuri

Continua